choose language   nl | en | de | fr | es

Max Verheij neemt afscheid van Verhey Vlees

Max Verheij, een van de voormalige eigenaren van Verhey Vlees neemt afscheid van het bedrijf. Na precies 40 jaar Verhey Vlees kiest Max ervoor om te gaan genieten van meer vrije tijd. Ga in vogelvlucht mee door 40 jaar Verhey Vlees onder leiding van Max Verheij.

Op 3 september 1981 startte Max Verheij zijn eerste werkdag in het bedrijf van zijn vader Henk Verheij. Hiermee was de 4e generatie een feit. Henk waarschuwde Max voor hij begon: “Weet goed waar je aan begint, het is een harde business en ik beloof je bloed zweet en tranen.”


Destijds was Verhey Vlees al een vleesverwerkend bedrijf dat wekelijks zo’n 30 tot 40 ton vlees verwerkte. Max begint net als iedere andere medewerker onderaan de ladder. Zo leert hij het bedrijf van binnen en buiten kennen. Hij krijgt niet alleen verstand van hoe een koe in elkaar zit, ook leert hij alles over transport, emballage, inkoop en verkoop. Om uiteindelijk zijn vader Henk op te volgen. Dit doet Max samen met zijn broer Bart Verheij die enige tijd later ook in het bedrijf stapt.


Onder leiding van de broers Verheij groeit Verhey Vlees uit tot een invloedrijke speler in het vakkundig verwerken van runderen afkomstig uit de melkveehouderij. In de hoogtij dagen wordt zo’n 1.000 ton vlees per week verwerkt. Max voert een klantgericht beleid dat zich kenmerkt door de persoonlijke relatie die hij onderhoudt met zowel zijn klanten als leveranciers. Richting medewerkers is hij een toegankelijke leidinggevende. De bedrijfscultuur typeert zich het beste als een cultuur van samen besluiten, waardering voor medewerkers en een grote betrokken- en gedrevenheid. Max zelf speelt graag kort op de bal en niet zonder succes, nu na bijna 40 jaar staat er een mooi gezond bedrijf.


In het najaar van 2019 besluiten Max en Bart Verheij dat hun bedrijf aansluiting nodig heeft bij een grote speler in de sector. De keus valt op Van Loon Group. In november 2019 is het officieel, Van Loon Group neemt Verhey Vlees over. Beide broers gaan mee in de overname en spreken af dat ze nog een aantal jaar blijven werken om zo de overgang van Verhey Vlees onder Van Loon Group goed te begeleiden. De afgelopen twee jaar heeft Max het bedrijf klaargestoomd om zonder hem verder te gaan. Het moment om te stoppen is aangebroken.


Per eind september 2021 zal Max Verheij uit het bedrijf stappen, dan heeft hij precies 40 jaar gewerkt binnen Verhey Vlees. Een bijzondere mijlpaal!


Als Van Loon Group bedanken we Max buitengewoon voor zijn inzet van de afgelopen twee jaar. Met dezelfde passie en toewijding heeft hij voor Verhey Vlees gewerkt als toen hij zelf eigenaar was. We hebben groot respect voor zijn besluit en hopen dat hij gaat genieten van de tijd die vrij komt!


Directie en management Van Loon Group

Verhey Vlees B.V.
Horselstraat 2
6361 HC Nuth

 

T +31 (0)45-524 38 38

 

administratie
administratie@verheyvlees.nl

digitale facturen
invoice@verheyvlees.nl

KvK: 14042302
BTW: NL003137296B01

 

Bank: ABN-AMRO
IBAN nr.: NL42 ABNA 0526 8529 76
BIC code / SWIFT code : ABNANL2A